Schoolvakantiedeals.nl

Met HEMELVAART een lang weekend overnachten in een luxe SAFARITENT bij BOERDERIJ MARIEKERKE. € 129,75 p.p. inclusief boerenknechtdiploma voor de kinderen. Vertrek op woensdag 13 mei.

Jullie verblijven 6 dagen tijdens hemelvaart in een luxe 4-persoons safaritent bij boerderij Mariekerke. Voor kinderen is het een groot feest op de boerderij, ze mogen zelfs helpen met het melken van de koeien. Daarnaast liggen de mooie stranden van Domburg en Zoutelande op fietsafstand. Een super leuke locatie om voor een heerlijk weekend.

Waarom […]

SLAPEN BIJ DE BOER! 5 dagen lang in het hemelvaartsweekend! € 111,30 p.p. en verblijf tussen de koeien in een SAFARITENT. Ervaar samen het ECHTE BOEREN LEVEN! Vertrek woensdag 13 mei.

Slapen tussen de koeien en ervaar het echte boeren leven! FarmCamps ’t Looveld in het Drentse Zweeloo is een traditioneel melkveebedrijf met zo’n 70 koeien die 2x per dag gemolken worden. Daarnaast verbouwen boer Johan en boerin Matine mais voor hun koeien. Samen met hun 4 jonge kinderen wonen Johan en Matine alweer 8 jaar […]